Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

I need coffee adatvédelmi nyilatkozat

A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta. Nem őrzünk tévedésből hozzánk került személyes adatokat. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve, ha erre jogszabály vagy hatósági eljárás kötelez. A személyes adatokat gondosan kezeljük, az illetéktelen felhasználástól védjük.

A www.ineedcoffee.hu látogatói szokásainak vizsgálatához a Google Analytics rendszert használjuk, mely összesítő statisztika, így nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására. A látogatók számára a későbbiekben releváns internetes hirdetések megjelenítésének érdekében a Google AdWords remarketing kódját használjuk. Ennek céljából a rendszer cookie-kat használ a felhasználók azonosításához, így a Google keresőjében vagy tartalmi oldalakon a felhasználó érdeklődéséhez közelebb álló üzenetek jelenhetnek meg. A cookie-k letiltására és a hirdetések személyre szabására az alábbi oldalon keresztül van lehetőség: http://www.google.com/intl/hu/policies/technologies/ads/

 

Jogi nyilatkozat

A www.ineedcoffee.hu megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak. Amennyiben jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, kérjük, azt elérhetőségeinken jelezze, hogy minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról. Az oldalon szereplő információkat mindenki saját felelősségére használja fel!

A www.ineedcoffee.hu oldalon publikált anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Bármilyen formában történő másolásuk csak az oldal üzemeltetőjének engedélyével vagy a hivatkozás megjelölésével történhet! Ha személyes adatainak kezelésével kapcsolatban kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!